Born Free 2011 Video Wedstrijd

Posted on April 06th, 2011.

De organisatie van het jaarlijkse Born Free vintage chopper and classic cycle show in Californië hebben voor de editie van 2011 een video wedstrijd bedacht waar iedereen aan kan meedoen. De opdracht is om een video te maken van jouw ultieme “Born Free” gevoel. De winnaars krijgen een Born Free award en een Born Free giftbag. En mocht toevallig  niet op Born Free 2011 aanwezig zijn dit jaar, dan stuurt de organisatie de prijzen naar je op.

In ieder geval  een originele manier om je evenement te promoten, en gezien deze inzending zeker de moeite waard om te kijken!

streetcustomztv promote bornfree2011


Enjoyed this post?

Please share and spread the love.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Login

Log in or click here to register.

Connect with your Facebook or Hyves Account

Subscribe